Σχετικά με εμάς

Τέλη του 1970, ο Μελέτιος Συμεωνίδης –Μέλος για τους δικούς του ανθρώπους- έχοντας τη διάθεση να προσφέρει στην οικογένειά του τις πιο αγνές και καθαρές τροφές, αποφασίζει να παράγει το δικό του μέλι.

Εμπειρικά γνωρίζει τις βασικές τεχνικές της μελισσοκομίας από τον πατέρα του αλλά παράλληλα διαβάζει, ανακαλύπτει, επιμορφώνεται στην Αμερικάνικη Γεωργική Σχολή και η νέα θεωρητική γνώση γίνεται πράξη εφαρμόζοντας την άμεσα στις κυψέλες του. Και αυτές τον ανταμείβουν και πολλαπλασιάζονται χρόνο με το χρόνο, ώσπου δημιουργήθηκε μια μικρή μελισσοκομική μονάδα που την οργάνωσή της θα ζήλευε και ένας επαγγελματίας.

Αρκετά χρόνια αργότερα, αυτή η αγάπη και αφοσίωση για την μελισσοκομία κληροδοτείται στο γιο του Νίκο. Όντας φοιτητής στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών Καβάλας αλλά και λάτρης της φύσης και των αγνών προϊόντων που παράγει, βρίσκει πάντα χρόνο να συνδράμει στο έργο του Μέλου. Άλλωστε η χειρονακτική εργασία ήταν κάτι που τους ένωνε και τους ενθουσίαζε πάντα. Και έτσι η ιστορία επαναλαμβάνεται. Η αγάπη για την τέχνη της μελισσοκομίας μεταδίδεται και πάλι στο νεότερο, ο Νίκος διαβάζει, ενημερώνεται για νέες τεχνικές, επιμορφώνεται και αυτός στο Τμήμα Μελισσοκομίας στην Αμερικάνικη Γεωργική Σχολή και εφοδιασμένος πια με νέες ιδέες, όνειρα και φιλοδοξίες αναλαμβάνει την επιχείρηση «Μέλι Μέλος» και της δίνει νεανικό αέρα.

Έχοντας πάντα στο πλάι του το Μέλο, ως σύμβουλο και υποστηρικτή, οραματίζεται να επεκτείνει διαρκώς τη μονάδα του χρησιμοποιώντας πάντα νέες και βελτιωμένες μεθόδους και διατηρώντας την ποιότητα των προϊόντων της μέλισσας στα υψηλότερα επίπεδα κερδίζοντας έτσι την εμπιστοσύνη και την αγάπη του κόσμου.